Termékeink
Vízszigetelés, vízelvezetés
MASTERBIT PRIMER WBP vizes diszperziós bitumenes alapozó
 

 

Alkalmas a bitumenes szigetelõlemezek ragasztása elõtt az alapfelület kellõsítésére, pormentesítésére és a szigetelõlemezek jobb tapadásának elõsegítésére. Az alapozó emulzió vízzel való hígítása nem szükséges, de amennyiben az aljzat minõsége megkívánja max. 30% vízzel lehet hígítani.
Kiadóssága: Beton, vakolat és tégla felületen: 0,4-0,8 kg/m2
Munkavédelmi elõírások: Az alapozó erõsen ammóniaszagú, a nyálkahártyát ingerli. Lúgos kémhatású, ezért a szembe jutást és a bõrrel való érintkezést kerülni kell. Zárt térben történõ felhasználáskor megfelelõ szellõzést kell biztosítani.
A munkavégzés során védõkesztyû, zárt védõruha, gépi szórás esetén védõszemüveg használata ajánlott.
Tárolás, felhasználhatóság: A terméket „D” tûzveszélyességi osztályba tartozó anyagokra elõírt szabályok szerint kell kezelni, szállítani és tárolni. A terméket közvetlen napsugárzás és fagy hatásától védeni kell. Az anyag FAGYVESZÉLYES! Az elõírt tárolási és raktározási körülmények betartása esetén az alapozó emulzió a gyártástól számított 1 évig használható fel.
Kiszerelés: 10 kg

Bemutatkozás  :  Termékeink  :  Értékesítés  :  Kapcsolat
Cím: 8100 Várpalota, Péti út 1520 hrsz. Tel.: (06 88) 470-510 Fax: (06 88) 372-265 Mobil: (06 30 485 4169) E-mail: thermovar@invitel.hu