Termékeink
Vízszigetelés, vízelvezetés
MASTERBIT PRIMER SP oldószeres bitumenes alapozó

Alkalmas a bitumenes szigetelõlemezek ragasztása elõtt az alapfelület kellõsítésére, pormentesítésére és a szigetelõlemezek jobb tapadásának elõsegítésére. Az alapozó szintetikus hígítóval max.10%-ban hígítható.
Kiadóssága: Fém felületen: 0,1-0,2 kg/m2, beton, vakolat és tégla felületen: 0,2-0,4 kg/m2
Munkavédelmi elõírások: Az alapozó erõsen ammóniaszagú, a nyálkahártyát ingerli. Lúgos kémhatású, ezért a szembe jutást és a bõrrel való érintkezést kerülni kell. Az anyag gyúlékony, ezért zárt térben történõ felhasználáskor a munkaterület elhatárolását és megfelelõ szellõztetését biztosítani kell. A munkavégzés során védõkesztyû, zárt védõruha, gépi szórás esetén védõszemüveg használata ajánlott.
Tárolás, felhasználhatóság: A terméket „C” tûzveszélyességi osztályba tartozó anyagokra elõírt szabályok szerint kell kezelni, szállítani és tárolni. A terméket közvetlen napsugárzás és fagy hatásától védeni kell. Az anyag FAGYVESZÉLYES! Az elõírt tárolási és raktározási körülmények betartása esetén az alapozó emulzió a gyártástól számított 1 évig használható fel.
Kiszerelés: 10 kg 

Bemutatkozás  :  Termékeink  :  Értékesítés  :  Kapcsolat
Cím: 8100 Várpalota, Péti út 1520 hrsz. Tel.: (06 88) 470-510 Fax: (06 88) 372-265 Mobil: (06 30 485 4169) E-mail: thermovar@invitel.hu