Termékeink
Vízszigetelés, vízelvezetés
TERRAPLAST GEOTEX
 

 

Anyaga: Tűnemezelt, nem szövött, gyökérálló filcszerû mûanyag szûrõréteg Sûrû szálszerkezete révén hatékonyan felfogja a talajban lévõ finom talajszemcséket, miközben a vizet átengedi. Anyagánál fogva gyökérálló és korhadásmentes, felülete hõkezelt, ezért mechanikai tulajdonságai jobbak, mint a hagyományos eljárással készülõ geotextíliáknak.
Alkalmazási területe: Szûrõ vagy védõ-elválasztó rétegként egyaránt használható. Mélyépítési munkáknál filterként használják, megakadályozva azt, hogy a durva kavics vagy zúzalékrétegbe a csapadék vagy a talajvíz által szállított finom talajszemcsék bemosódjanak. Használatával csökkenthetõ a szivárgókavics mennyisége, növelhetõ a drén hatásfoka és élettartama. Magasépítésben a vízszintes vízszigeteléseknél bitumenes lemezek betonozás elõtti mechanikai védelmét oldja meg vagy az oldószervándorlás miatt össze nem illeszthetõ építõanyagok (pl. polisztirol hõszigetelés és PVC vízszigetelõ lemez) elválasztását biztosítja. Épület körüli terheletlen filterként, illetve védõelválasztó rétegként javasoljuk alkalmazását, míg a nagyobb terheléssel számoló útépítéseknél a 200 és a 300 g/m2 súlyú geotextília használatos.

Bemutatkozás  :  Termékeink  :  Értékesítés  :  Kapcsolat
Cím: 8100 Várpalota, Péti út 1520 hrsz. Tel.: (06 88) 470-510 Fax: (06 88) 372-265 Mobil: (06 30 485 4169) E-mail: thermovar@invitel.hu